OM OSS

NAF MC - kjøreglede, miljø og sikkerhet

NAF står for et åpent og inkluderende miljø og passer for alle, uansett om du kjører en liten tur nå og da eller året rundt. I en klubb kan du møte opp på klubbkvelder eller delta på konkrete aktiviteter og tilbud. Vinterlagring, kjørekurs, hjelp til sykkelen, delta på felles turer eller være en aktiv bidragsyter.

Klubbene har lokale medlemstilbud du kan ha glede av i tillegg til sentrale tilbud som veihjelp.

Gjennom medlemskapet i NAF MC støtter du også vårt engasjement for motorsyklenes rettigheter og sikkerhet på våre veier. Det er for eksempel ikke en selvfølge at motorsyklister ikke betaler bompenger.

Veihjelp - For din trygghet vil du som medlem i NAF MC få veihjelp når som helst og hvor som helst. Det er heller ingen grense hvor ofte du kan be om hjelp.


Kjøreglede og sikkerhet

Å vedlikeholde og stelle med motorsykkelen skaper god stemning om våren, men har du tenkt på at du som førere også trenger vedlikehold?

Det er mange som også denne våren vil oppleve velt og uhell, de fleste vil oppleve på vårparten. Dette ville mange ganger vært unngått om føreren også hadde gjennomgått vårpussen.

Etter en lang vinter vil du raskere finne kjøregleden og tryggheten om du trener litt kjøreteknikk. Da er ofte det enkleste å delta på et trivelig og nyttig kjørekurs hvor du kan få råd og tips fra erfarne kursleder. 


Kurs med garantert utbytte

NAF MC har også et kjørekurs på vei som gir deg større kjøreglede og en mer bevisst og tryggere atferd. Kurset foregår i all hovedsak på vei. Som medlem har du rabattert pris. Les mer om Sikker på MC.